جدیدترین رندرهای شیائومی طراحی جذاب آن را نشان می‌دهند

نسرین طاهری پور

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

آنچه در این مقاله میخوانیم

این نمک با نام نمک آلئا (Alaea salt) هم شناخته می‌شود و از خاک رس آتشفشانی قرمز آسیاب شده در جزیره‌ی هاوایی ساخته می‌شود و بیشتر از ۸۰ ماده‌ی معدنی را در خود دارد. همچنین منبعی غنی از اکسید آهن است. میزان شوری آن ملایم و لطیف است و می‌توانید به عنوان چاشنی و همچنین مکملی برای نگهداری از گوشت و ماهی استفاده کنید. اگر می‌خواهید به ظرف غذایتان کمی رنگ استفاده کنید، این چاشنی گزینه‌ی مناسبی است. همچنین برای طعم‌دار کردن غذاهایی که برشته می‌شوند بسیار مناسب است.

تیتر دوم

این نمک در هاوایی و قبرس برداشت می‌شود و بعد از ترکیب با زغال فعال گدازه‌های آتشفشانی منطقه، رنگ آن تیره می‌شود. زغال یک پاک کننده و سم‌زدایی عالی برای بدن است و می‌تواند به بهبود فرآیند هضم غذا کمک کند. شما می‌توانید از آن برای طعم‌دار کردن غذا و همچنین تزئین بشقاب غذا استفاده کنید.

تیتر سوم

این دسته از نمک‌ها جزو بهترین نمک خوراکی هستند که در ترکیب با آب طعمی متفاوت به غذا می‌دهد، رطوبت بیشتری حفظ می‌کند و گوشت پخته شده با آن نرم‌تر است. نمک کوشر، نمک دریا و نمک صورت از نمونه‌های خوب و معروف نمک‌های شور هستند.

منبع: gobble

برچسب‌ها :

خواص مواد غذایی

دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محسن احمدی

۱۴۰۱ مهر ۲۷

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز

محسن احمدی

۱۴۰۱ مهر ۲۷

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز